Recenzie Armodd
- Pri šoférovaní meria srdcovú frekvenciu 2 násobnu.
Spokojnosť.
- Pomer cena-výkon
- Dobra cena
- Pekné, velky display
- Po 15 dňoch má bateria ešte 24%. GPS a všetky merania zapnuté.
- Nemaju automaticke nastaveni jasu displeja. Ak je najnižšia alebo prva úroveň, tak vonku je problém zmeniť , lebo dispej je neviditeľný.
Za tú cenu su to výborné a veľmi pekné hodinky.
- som spokojný, zatiaľ najlepšie vo svojej kategorií
jednoduché ovladanie
- Dobre viditeľný displej, aj za slnka.
- Stačí raz za týždeň dať na nabíjačku.
Bomba
- Perfektné, moderné, prehľadné a je tam všetko čo bežné potrebujem
- Kvalita.
- Nepresné meranie
- Cena vs kvalita
- dobrý
Za tú cenu,super..
Cena, kvalita, dizajn
- Ešte mi neprešiel.
- Veľmi kvalitné hodinky a pekne.
kvalita za rozumnu cenu
kvalita za rozumnu cenu
- Kovové telo
- V mojom prípade v balenie obsahovalo kovove aj silikónové remienky
- Pomer cena výkon
- Podpora slovenského jazyka
- Rozmery
- Slabší výber príslušenstva ,
- Nemožnosť odstránenia Menštruačného kalendára z menu zariadenia, PS : chlapom. , vspieračkam a účastníčkam olympiády v hode guľou, ktorým sú tieto hodinky dizajnovo určené, menštruačný kalendár nepotrebujú
- chyba v preklade v kalendári, nedeľu prekladá ako slnko ale to sa dá opraviť jednou aktualizaciou
- Prijal by som viac možností nastavení v aplikácii ako fyzicky na hodinkách,
Veľmi slušné hodinky určené pre pánov, vybavené Gps a priemernou ale dostačujúcou batériou, používam ich krátko ale dosť aktívne , každý deň je zapnutý gps cca 2 hodiny + 1 hodinu posilňovňa a 24hodinovy monitoring životných funkcií , výdrž batérie cca 6- 7 dní . Bluetooth volanie je funkčné v dostatočnej kvalite prenáša zvuk aj hlas veľmi praktické nájme v posilňovni či telocvični keď že nemusím mať pri sebe telefón. Celkovo môžem odporúčať tieto hodinky, funguje veľmi dobre nemal so zatiaľ žiaden problém s pripojením alebo ich obsluhou, aplikácia je priehľadná a funkčná no mohla by dokázať sa pripojiť a komunikovať s Váhou aby som mal kompletný prehľad o mojom fitness
Zobrazujem 61 - 80 zo 262 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...14 Ďalšie »