Recenzie Armodd
- Nakoľko som si objednala kožený remienok pretože mám psoriázu.Umely aj kovový mi to dráždia.
- Pekné hodinky,mnoho funkcií.
- pekné, funkčné, intuitívne, batéria dlho vydrží
Som veľmi spokojná. Majú všetko čo som od nich očakávala.
- Dizajn
- Hodinky sa odpájajú od aplikácie každých pár hodín
- Tapeta na hodínkách sa stále mení lebo hodinky su veľmi citlivé, majú možnosť pridať heslo a zablokovať ich,no z môjho pohľadu je to neefektívne, lebo pri každom použití treba hodinky odblokovať.
- Hodinky majú veľa funkcií, ale ani jedna nie je prepracovaná aby fungovala na 100%.
- Hodinky musia byť neustále sparované s telefónom, aby ukazovali správný čas. Keď sa hodinky odpoja, čo sa stáva veľmi často, čas na hodinách sa zmení a tým pádom je búdik v tomto prípade nepoužiteľný a nedôveryhodný.
- To, že sa hodinky veľmi rýchlo vybíjajú ani nemusím spomínať, ale to že sa vaše údaje nazbierané počas dňa zresetujú hneď po pripojení nabíjačky je už niečo iné. Takže vaše zdravotné a športové údaje nazbierané počas týždňov a mesiacov používania hodiniek sú v podstatne nepravdivé a nepoužiteľne.
- Upozornenia na hodinkách sa nezobrazujú vždy, a pri Snapchate vám neukáže meno.
- Hodinky vôbec neodolajú vode. Pri kontakte s vodou môžu zoskratovať.
- Reklamácia zoskratovaných hodiniek s Armodd e-shopom nebola vybavená v prospech zákazníka, namiesto vrátenia peňazí mi poslali nový kus týchto "užasných" hodiniek.
Hodinky ma sklamali vo všetkých smeroch a to niesom naročný použivateľ. Používam ich od januára 2023. Ak rozmýšľate nad kúpou, rozhodnite sa radšej pre značky ako je Xiaomi,Samsung. Značka Armodd ma ešte veľa čo doháňať.
- rýchle dodanie
Výber som urobil po niekoľkonásobnom preštudovaní reklamnej ponuky.

Pridané: 15. septembra 2023
(naposledy upravené 15. septembra 2023)
- Batéria vydrží maximálne 3 dni aj bez zapnutia bluetooth

Pridané: 13. septembra 2023
(naposledy upravené 13. septembra 2023)
Zakúpený v ARMODD.SK
Som spokojná. Hodinky majú veľa funkcií.Dá sa aj prijať hovor.Ale dosť rýchlo sa vybyla batéria.Ale to bolo možno aj tým že som stále niečo skúšala.
Dobre vyzerajú
- tovar splnil to, co som od neho ocakaval
- nemam skusennosti s inymi hodinkami , ale tu sa mi zda trosku slabsia vydrz baterky
- jednoduché ovládanie dobrá výdrž batérie
Skvelé hodinky , som veľmi spokojná . Odporúčam

Pridané: 29. augusta 2023
(naposledy upravené 29. augusta 2023)
- Zlé umiestnené tlačítko
Prehadzuje sa ciferník sám od seba pri nosení hodiniek na ruke.
- Sehr gutes Preis / Leistungsverhältnis
- Veľký výber
Elegantene smart hodinky, lahucke.
Aplikacia OK, niektore funkcie nefunguju.
Na hodinkach meranie ako tlak pulz velmi odlisne hodnoty k realite.
Za tuto cenu ok, ale nesplnaju funkcionalitu a predstavu smart hodiniek. Radsej dat 1/2 cenu a nefungujuce funkcie odstranit.
NFC - naco je tato funkcia, ked sa cez nu neda platit!
- Výborná cena a kvalita
Niet čo dodať spokojnosť
Baterka nevydrží podľa popisu max 3dni
- Pekný fizajn
- Slabá výdrž batérie
Zobrazujem 281 - 300 zo 436 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...22 Ďalšie »