Recenzie Fixed
Pekný transparentný obal. Odporúčam.
Velký výkon baterky
qqw
- Sedí ako uliaty
- Kvalitné spracovanie a dobrá cena
- Mobil nevypadne
Stojan odporúčam používam ho na bicykel mal som už 2stojany a tento je top mobil z neho nevypadme a drží
- pekny
- PlayStation stoji pevne
- Pekne farby
Rýchle vybavenie, kvalitný tovar.
Dobrá kvalita za dobrú cenu
Fixed Pure Watch ochranné puzdro s temperovaným sklom pre Apple Watch Series 10, 42 mm, číre FIXPUW2-1475-TR
- Chráni hodinky
- Dosť veľký na moju tenkú ruku
- mal by zabrániť ukradnutiu súborov či inému napadnutiu môjho mobilu počas nabíjania na verejne dostupných nabíjačkách
- zatiaľ využijem iba jednu prípojku
Produkt mi bol odporúčaný na workshope o kybernetike, aby som zabránila ukradnutiu či napadnutiu môjho mobilu počas nabíjania na verejne dostupných nabíjačkách. Vnímam to ako potrebnú výbavu najmä počas cestovania.
vvv
- Malé, skladné….
- Dobrý produkt
- Kompaktnosť
- Neobmedzuje počas cvičenia
- Jednoduchá výmena batérie
- Nič ma nenapadá
Hrudný pás je výborný pri rôznych športoch v porovnaní s hodinkami: napríklad počas cvičenia v posilňovni hodinky prekážajú, zatiaľ čo hrudný pás je v tomto prípade super a neobmedzuje vás. Presnosť sa zdá byť na veľmi dobrej úrovni. Pás je relatívne pohodlný na nosenie. Môže byť cítiť, že ho máte, ale je vyrobený z kvalitného materiálu a nešmýka sa, pričom guma sa dá dobre nastaviť. Ovládanie je intuitívne jednoduché a návod je stručný a jasný. Výdrž batérie nemôžem zatiaľ posúdiť, ale výmena je jednoduchá. Pás je možné spojiť s viacerými druhmi aplikácií, kde zaznamenáva tep, čas, trasu a podobne.
- Pohodlné nosenie
- Rýchle párovanie
- Automatické spustenie
- žiadne zásadné
Pás som používal primárne pri behu a tréningu hasičského športu, kde sa striedajú rýchle úseky, prekážky a krátke prestávky. Pri tréningu držal pevne na mieste, netlačil a vôbec ma neobmedzoval v pohybe. Vďaka nízkej hmotnosti som o ňom ani nevedel. Párovanie bolo jednoduché a rýchle, po nasadení sa senzor automaticky spustil a nemusel som nič nastavovať. Tiež som veľmi ocenil nastaviteľnosť dĺžky pásu. Naměřené hodnoty zodpovedali priebehu aktivity, vrátane prestávok. Produkt splnil moje očakávania.
- pohodlné použitie
- rýchle pripojenie
- absencia pamäte
- výpadky merania pri určitých aktivitách
Hrudný pás Fixed Pulse Dual som používala pri rôznych športoch, najmä na bicykli a beach volejbale. Celkovo ide o dobrý základ, ktorý má však niekoľko obmedzení, s ktorými je potrebné počítať. Medzi najväčšie výhody patrí pohodlie pri nosení. Pás dobre drží, nikde netlačí, ani pri celodennom nosení, a človek o ňom prakticky nevie (ani žena). Potešilo ma tiež rýchle a jednoduché pripojenie k hodinkám.
Čo sa týka merania, výsledky sú už trošku horšie. Presnosť merania je síce dobrá (v porovnaní s hodinkami), avšak občas dochádza k výpadkom, takže výsledný graf nie je celistvý a obsahuje medzery. Pri beach volejbale sa tento problém prejavil podstatne viac (aktivita sa zaznamenala len útržkovite). Na bicykli boli už výsledky podstatne lepšie a viac-menej stabilné.
Za nevýhodu považujem absenciu internej pamäte, kedy je potrebné mať vždy pri sebe hodinky prípadne telefón. Avšak za túto cenu je to prijateľná nevýhoda.
Čo ma tiež mrzelo, bola absencia hrudného pásu v aktivite - videla som iba použitie hodiniek, ale hrudný pás tu nebol spomenutý. Avšak to je pravdepodobne nedostatok použitej aplikácie než samotného hrudného pásu.
Na zhrnutie - ak chceš využiť hrudný pás občasne, ako doplnok (iba na určité aktivity), je to dostatočná voľba. Ak by som ale používala hruďák ako hlavný zdroj dát, bez použitia hodiniek, potom by som si kúpila niečo iné.
- Rýchle nasadenie
- Kvalita merania
- Pohodlie
- Jednoduché sprevádzkovanie
- Žiadna signalizácia pripojenia
Opasok je veľmi pohodlný a pri behu vôbec neviete, že ho máte na sebe. Pripojenie s telefónom je jednoduché, ale chýba tu dióda na signalizáciu pripojenia. Všetko je potrebné overiť v nastaveniach Bluetooth. Meranie tepu ukazuje nižšie hodnoty oproti hodinkám. Na tréning postačujúce.
- signál sa nestráca
- párovanie 2 zariadení súčasne
- senzor nijak zvlášť nepôsobí tlak na hrudníku
- možnosť viacerých veľkostí
- nie je vhodný pre ženy s malým hrudníkom
Meranie tepu funguje rovnako ako u konkurencie, na tepoch nie sú viditeľné žiadne odchýlky ani sa signál nestráca. Párovanie funguje bez problémov na všetkých zariadeniach. Na hrudníku nijak zvlášť nepôsobí tlak. Zatiaľ práčku len ručne, časom uvidím, ako dlho senzory vydržia.
- Váha
- Párovanie
- Dobre drží
- Nemá vlastnú aplikáciu
Pás sa nachádza v malej krabičke, kde k nemu dostanete aj návod. V balení je priložená batéria, ktorá je zabezpečená proti vybíjaniu malým kúsok plastu. Pás je veľmi ľahký, dobre drží na hrudníku a rýchlo sa spáruje s hodinkami, telefónom alebo iným zariadením. Nebol žiadny problém.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »